UVJETI KORIŠTENJA

Uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata, odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) je tvrtka Feroflam d.o.o. iz Kastva, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga prodavatelju.Prilikom narudžbe Kupac prihavaća uvjete kupovine koji su ovdje navedeni. Na sve slučajeve koji nisu ovdje definirani, primjenjuju se zakoni Republike Hrvatske.
Putem internet trgovine Prodavatelja omogućena je kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja.
Naručene proizvode s troškovima dostave kupac će prodavatelju platiti pouzećem ili virmanom.U slučaju da kupac naruči robu i odbije je primiti, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.
Sve cijene su s PDV-om.

Cijene vrijede isključivo za Online kupovinu!

Transakcijska valuta je hrvatska kuna (kn).

Prodajno mjesto nalazi se u Republici Hrvatskoj.

 

(Svi proizvodi su uvezeni preko ovlaštenih uvoznika i dobavljača za Republiku Hrvatsku i isporučuju se sa svom ostalom dokumentacijom predviđenom zakonima.)
Prodavatelj nastoji putem ovih stranica pružiti posjetiteljima i kupcima što točnije informacije o proizvodima, tehničke specifikacije, cijene i dostupnost. (Na žalost, s obzirom da podaci dolaze iz mnogo različitih izvora, ne možemo jamčiti 100%-tnu točnost svih podataka na našim web stranicama.) Slike koje se nalaze na web stranici su informativnog karaktera i ne moraju 100% odgovarati stvarnom stanju proizvoda. Hvala na razumijevanju!
Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene i bilo kojih drugih informacija, bez prethodne najave! Ukoliko neki artikl ima cijenu 0,00 kn znači da ga imamo na stanju i cijene dajemo na upit kupca.Navedeni proizvodi se po takvoj cijeni ne mogu isporučiti.

 

SIGURNOST PODATAKA

FEROFLAM d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici FEROFLAMA d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Da bismo mogli obraditi i izvršiti Vaše narudžbe potrebni su nam Vaši: ime i prezime, adresa, e-mail adresa i telefon.U slučaju da je u pitanju tvrtka ili kupac želi svoje ime i prezime na računu potreban je i vaš OIB.Jamčimo za sigurnost prikupljenih podatka. Oni su nam potrebni kako bi našu uslugu učinili kvalitetnijom. Sa Vašim osobnim podacima postupamo potpuno u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26.

U svakom trenutku ćemo poštivati Vašu privatnost i kontaktirat ćemo Vas isključivo putem e-maila (i preko našeg newslettera). (Ukoliko se odjavite s newslettera obvezujemo se da ćemo ga u što je moguće ranijem roku prestati slati na Vašu mail adresu koju ste odjavili s liste.)
Broj telefona ili mobitela koristit ćemo isključivo prilikom isporuke Vaših narudžbi ukoliko nam se učini potrebnim da bi isporuku izveli što preciznije.
FEROFLAM d.o.o. se obvezuje da će Vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te da ih neće učiniti dostupnima nekoj trećoj osobi. Svaka informacija koju nam upućujete biti će korištena isključivo u svrhe za koje je namijenjena. Sve Vaše osobne informacije su potpuno sigurne i zajamčene sigurnosnim mjerama enkripcije i serverske zaštite. Budite sigurni da ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne prenosimo Vaše osobne informacije prema bilo kojem drugom subjektu. Vaše korištenje web stranica FEROFLAM d.o.o., znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.

 

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

FEROFLAM d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta te se obvezuje iste te izmjene objaviti na ovom mjestu.