KONTAKT/NARUDŽBA

1. Najbrži način je direktni telefonski poziv u našu trgovinu u Kastvu, gdje će naši djelatnici preuzeti Vašu narudžbu.

Tel: 051 628070    Fax: 051 628071

2. Narudžbu možete poslati i putem e-mail adrese

Email: feroflam@ri.t-com.hr

 U tom slučaju potrebni su nam točni i potpuni podaci:

– ime i prezime naručitelja

– adresa na koju se pošiljka isporučuje

– kontakt telefon/mobitel

– naziv i broj komada artikala koji se naručuju

– način plaćanja

 

3. Putem Web shopa

Ukoliko naručujete artikle putem web shopa  možete naručiti kao gost ili se možete registrirati kao novi kupac putem obrasca koji se nalazi na web stranici. Polja sa zvijezdicom su obavezna i jedino tako se možete registrirati i koristiti usluge web kupnje.

 

NAČIN PLAĆANJA

1.Gotovinom na prodajnom mjestu.

Proizvode koje ste predhodno naručili možete osobno podići na prodajnom mjestu

Feroflam d.o.o.

Tometići 1a

51215 Kastav
Radno vrijeme prodajnog mjesta:

PON-PET   08:00-16:00 sati radnim danom

SUB    08:00-12:30 (subotom ne radimo samo  Srpanj i Kolovoz, 7 i 8 mjesec)

 

2. Opća uplatnica/Virman/E-banking

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan), pa vas, isto tako molimo, da prethodno provjerite stanje pošiljke na broju telefona 051 628-070

Iznos ponude treba uplatiti Općim nalogom za prijenos/Virmanom/Internet bankarstvom (u bilo kojoj banci/pošti, FINI) na žiro račun broj HR5524020061100384595 kod Erste&Steiermarkische banke. Primatelj je FEROFLAM D.O.O., Tometići 1a, 51215 Kastav,  Hrvatska. U polje poziv na broj obavezno upisati i broj narudžbe te obavezno napisati svoje ime na mjestu platitelja. U polje Opis plaćanja upišite datum kupovine i broj narudžbe. Primjer pravilno ispunjene uplatnice (ubaciti sliku pravilno popunjenog virmana).Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.